Març, 2024

Montserrat

10mar08:0014:00MontserratData límit confirmacions i compra bitllets: 3 de març de 2024

Hora

10/03/2024 08:00 - 14:00(GMT+02:00)

Lloc

Abadia de Montserrat (Monistrol de Montserrat), Bages, Barcelona

Other Events

Informació de l'esdeveniment

Carta Montserrat 2024

Inscripcions per a les entrades de la basílica (Data límit: 3 de març)

Venda de bitllets del cremallera (Data límit: 3 de març, sense possibilitat de pròrroga)

 

Benvolguts/des,

El proper diumenge 10 de març durem a terme la tradicional trobada a Montserrat de tot el pubillatge de Catalunya.


HORARIS

9.50h – Trobada dels qui vulguin pujar amb el Cremallera des de l’estació Monistrol-Vila.

10.00h – Repartiment dels bitllets de cremallera als qui els hagin comprat prèviament.

    El cremallera surt a les 10:15h.

10.40h – Trobada de tot el pubillatge a les afores de la Basílica i repartiment de les entrades per accedir a la Basílica.

11:00h – Missa Conventual a la Basílica de Montserrat. Un cop finalitzada la missa, un representant de l’Abadia dirigirà unes paraules a tot el pubillatge assistent.

    RECORDEU: Per assistir a la missa a la basílica cal reservar entrada.

12:15h – Fotografia de tot el pubillatge a fora de la Basílica i repartiment de les targetes de socis dels Amics del MNAC per al pubillatge adult vigent.

12.35h i 12:55h – Primers cremallera de baixada un cop finalitzada la trobada. La baixada és lliure. Es pot agafar qualsevol cremallera de baixada.

Enguany, us informem que no hi haurà dinar de cloenda.

 

De nou, oferim la possibilitat de comprar directament els bitllets del cremallera des de l’estació de Monistrol-Vila. El cost d’anada i tornada serà al preu reduït  de 11,49€ adults i 5,65€ infants. Els tiquets els entregarem el mateix diumenge a l’estació. En cas d’haver comprat el bitllet però arribar tard al cremallera, no es retornaran els diners.

*ATENCIÓ: Si a 3 de març no tenim un mínim de 20 adults i 20 infants retornarem els diners ja que són els mínims que requereix Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per aplicar el descompte de grups. En cas d’haver comprat el bitllet però arribar tard al cremallera, no es retornaran els diners.

 

INSCRIPCIONS I COMPRA BITLLETS

 La data límit per inscriure-us o comprar bitllets serà el 3 de març. A partir d’aquesta data no podrem acceptar cap més inscripció.

Per altre banda, per accedir a la basílica se’ns han reservat 250 entrades que omplirem per ordre d’inscripcions sempre donant prioritat a pubillatge vigent i acompanyants del pubillatge infantil vigent.

Un cop passat el 3 de març o fins a exhaurir les entrades, mirarem amb l’organització de l’abadia si hi ha alternatives però no podrem assegurar l’accés. Per al cremallera no hi haurà pròrroga possible. 

Venda de bitllets del cremallera

Inscripcions per a les entrades de la basílica

Si voleu pagar els bitllets de cremallera amb transferència bancària, preguem que us poseu en contacte amb tresoreria@pubillatgecatala.com indicant el nombre i tipus de bitllets que necessiteu.

Esperem comptar amb vosaltres i, per qualsevol dubte, ens podeu contactar a pubillatge@pubillatgecatala.com.

Us saludem cordialment,

more

Go to Top