Octubre, 2023

Recepció Institucional al Parlament de Catalunya

18oct16:00Recepció Institucional al Parlament de CatalunyaBarcelona - Data límit confirmacions: 11 d'octubre de 2023

Hora

18/10/2023 16:00(GMT+02:00)

Lloc

Ciutat de Barcelona, Barcelonès, Barcelona

Other Events

Informació de l'esdeveniment

Enllaç confirmacions per al PUBILLATGE (Data límit: 11 d’octubre)

Enllaç confirmacions per als ACOMPANYANTS -inclòs pubillatge no vigent- (Data límit: 11 d’octubre)

Benvolguts,

El proper dimecres 18 d’octubre de 2023, es realitzarà la tradicional recepció institucional del pubillatge al Parlament de Catalunya.

L’accés serà a les 15.00h en punt. per tant convoquem a tothom a les 14.50h a les portes del Parlament. Posteriorment es farà una visita guiada al edifici i la recepció amb la M. H. Sra. Anna Erra i Solà al Hemicicle, amb un discurs de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya i l’entrega del I Compendi de Discursos.

Preguem màxima puntualitat. Si no s’accedeix a les 15.00h, no podem garantir que es pugui entrar al Parlament, per qüestions de seguretat i protocol institucional.
A dins, disposareu d’espai per a canviar-vos. No hi podrà accedir ningú que no estigui confirmat i cal que tothom porti el DNI per si se li requereix a l’accedir.

Per qüestions d’aforament, es limita a 35 persones el nombre màxim d’acompanyants (inclòs pubillatge no vigent). Així doncs, es limita a 1 acompanyant per persona (inclòs infants) la inscripció. En aquest sentit i per ser els tutors dels menors, es prioritzaran els acompanyants del pubillatge infantil. La resta, seràn acceptats per ordre de la data d’inscripció.

Per inscriure-us, la data màxima és l’11 d’octubre.

En paral·lel, us recordem que tenim oberta la recepció de discursos per a fer el compendi, tal com us hem explicat. Podeu enviar-lo al enllaç https://forms.gle/WJauNi4tf4EAiMye6 amb data límit 11 d’octubre.

En cas de tenir qualsevol dubte, podeu escriure’ns a a coordinació@tradicionscatalanes.com o a presidencia@tradicionscatalanes.com

Gràcies,

 

more

Go to Top